Rubriky:
Autoři blogu:
Anketa:
Jaký způsob platby na internetu upřednostňujete?

Na dobírku (4670 hl.)
 
Kartou (3527 hl.)
 
Předem na účet (3549 hl.)
 
Paypal (3493 hl.)
 
Hotově v obchodě (3858 hl.)
 

Celkem hlasovalo: 19097
Nejčtenější:

Neexistuji vhodna data!

Blog Pohodli:

E-mail:
blog(at)pohodli.com

Tel:
775367425

ICQ:
251147373

hledáme redaktory

články e-mailem

Počet zobrazených článků: 13 (z celkem 13 nalezených)

Nová firma Magda Records

(PeLech, Info z Pohodlí, 19.07.2007)
Máte chuť se zaposlouchat do libých zvuků izraelské hudby, plné melancholie, ale i radosti za zvuku krásných vokálů, nebo klarinetu? Pak si přijdete na své.. V nabídce obchodu Pohodlí nyní najdete tituly od firmy Magda Records, jež se specializuje na izraelskou hudbu.

Mezi známé interprety patří například Orchestre Andalou d´ Israel , Alain Cherkoun and Taoufik Bestandji nebo Ensemble Nava a mnoho dalších.

ESSAY Recordings

(PeLech, Info z Pohodlí, 01.06.2007)
V obchodu Pohodlí nyní můžete nalézt spoustu titulů od labelu Essay Recordings. Na své si přijde opravdu každý, milovníci samby, klezmeru i gypsy hudby zmixované se současnými klubovými beaty..

Amsterdam Klezmer Band, Balkan Beat Box, Shantel a Bucovina Club.. ti a mnoho dalších titulů, zastřešuje německý label Essay.

Obchod Pohodlí hledá prodavače/čku!

(PeLech, Info z Pohodlí, 30.03.2007)
Kamenný obchod Pohodlí v Benediktské ulici hledá prodavačku nebo prodavače! Pokud máte rádi hudbu, rádi komunikujete s lidmi a hledáte práci, nebo brigádu, je tu pro Vás nabídka.

Novinky v Pohodlí

(PeLech, Info z Pohodlí, 08.01.2007)
Poslední čtvrtletí roku 2006 přineslo na náš hudební trh řadu zajímavých CD novinek ze všech koutů světa.
Dnes zmíním tři z nich, konkrétně kompilaci Golden Afrique vol. 3, CD zpěváka Ismaëla Lo a jedno CD z evropké produkce - z Rumunska.

Pohodlí na Radiu 1 - hudební cesta kolem světa. Odlet 00:00

(DJ Poho, Info z Pohodlí, 25.11.2006)
Vydejte se s námi na hudební cestu kolem světa! DJ Poho Vás provede tím nejlepším, co můžete najít v Pohodlí. Tak neváhejte a poleťte s námi!

Výběr z celého světa zdarma

(Jerzy Podulka, Info z Pohodlí, 22.11.2006)
Pohodlí.com pro svoje zákazníky připravilo speciální nabídku: Při nákupu nad 1.000,-Kč na stránkách Pohodlí.com, dostanete zároveň CD 30 Years of Arc Music. Nabídka je omezena pouze jejich množstvím (100ks).

Mp3 ke stažení zdarma

(Edmar Tekenene, Info z Pohodlí, 03.11.2006)
Hledáte Mp3 ke stažení zdarma? Připravili jsme si pro vás seznam ukázek, který by mohl sloužit jako odrazový můstek ve světě World Music a etnické hudby. V tomto článku Vám nabídnu seznam mp3 ukázek z webu Pohodli.com.

Osho

(PeLech, Info z Pohodlí, 03.11.2006)
Label New Earth Records přišel na trh s novinkou, a dá se říci i skvostem, dvěma DVD plnými jak relaxace, tak především moudrosti v podání Osha, soudobého moderního myslitele.

Rachid Taha - Album Diwan 2

(Petr Dorůžka, Info z Pohodlí, 19.10.2006)
Steve Hillage, britský kytarista a nynější producent Rachida Tahy si podobně jako Jimmy Page a Robert Plant z Led Zeppelin oblíbil hudbu Severní Afriky.
Když na jedno ze svých sólových alb natočil psychedelickou coververzi klasické arabské písně od Egypťanky Umm Kalthum, Tahu nahrávka zaujala.

Novinky Arion říjen 2006

(PeLech, Info z Pohodlí, 06.10.2006)
Label Arion je firmou dodávající do celého světa nosiče CD s world music i etnickou hudbou, specializuje se však také na hudbu klasickou. V říjnu si tato firma připravila dvě novinky z odlišných hudebních světů, které se jí podařilo spojit v jeden celek.. Klasické CD okořeněné orientem Pellegrino a klasické CD Mathieu Abelli & Fuoco e Cenere - Canta Napoli.

Playasound a Air Mail Music - Novinky říjen 2006

(Edmar Tekenene, Info z Pohodlí, 02.10.2006)
Mezi novinkami na měsíc říjen můžeme najít hned několik vhodných kandidátů na kvalitní a zajímavé kousky. Playasound představil znovu čtyři CD. Dvě CD ze série Airmail (Ensemble Azad z Arménie a Steel Band Trinidad), Speciální dvojalbum Adama Dramé a hudbu Cap-Vert od Lena Timas. V tomto článku se podíváme na zoubek sérii Airmail.

Playasound a Air Mail music - novinky září 2006 (2/2)

(PeLech, Info z Pohodlí, 10.09.2006)
Druhá část věnovaná novinkám z labelů Playasound a Air mail music se tentokrát zaměřuje na dvě CD z Kurditánu a Andalusie, které vychází pod záštitou Playasoundu.

Playasound a Air Mail Music - novinky září 2006 (1/2)

(PeLech, Info z Pohodlí, 04.09.2006)
Labely Playasound a Air mail music, které se zabývají hlavně world music a etnickou hudbou, představily zbrusu nová CD, která přijdou do prodeje v září 2006. Jedná se o 4 novinky, vybrané z různých koutů světa… Nejdříve se podíváme na dvě novinky od Air mail music..


Přispějte vlastním článkem!

Zajímají Vás témata tohoto webu? Chcete psát pro tento server?

Máte své oblíbené CD? Chcete se s ostaními podělit o zážitek?

Zúčastněte se vytváření Blogu Pohodli.

Kontaktujte nás.




| Home | Rubriky | Top 15 | Vyhledávání | Ankety | Registrace | RSS |
| Některá práva vyhrazena. | © Pohodli.com |
| Powered by phpRS | Webdesign Pohodlí | Vstup pro autory |